We are the Union

Learn more about the world while researching the union

De beste vrachtwagenrijschool in Sydney, Australië – Hitech-rijopleiding

Spread the love

Met de missie om levens te redden door beter onderwijs, werd HDT in 2018 opgericht in Sydney, Australië. Binnen een tijdsbestek van een paar jaar is HDT uitgegroeid tot de beste vrachtwagenrijschool in Sydney en omgeving.

 

Hitech Driving School biedt nationaal erkende certificaten aan haar studenten. Ze zijn gespecialiseerd in opleidingen voor LR (Light Rigid), MR (Medium Rigid), HR (Heavy Rigid), HC (Heavy Combination) en MC (Multi Combination) licenties.

 

Het comfort en de veiligheid van studenten is een prioriteit voor HDT. Daarom zorgt de truckrijopleiding NSW (New South Wales) ervoor dat hun trainingsvrachtwagens goed worden onderhouden en bieden ze ook flexibele cursustijden, rekening houdend met het drukke schema van de studenten.


 

De vrachtwagenrijschool in Sydney, HDT, heeft deskundige rij-instructeurs in dienst die zijn gecertificeerd door NSW Road Transport Service. De instructeurs zijn opgeleid om goede rijvaardigheid aan te leren en goede rijgewoonten voor het leven bij te brengen. HDT, vrachtwagenrijbewijsinstructeurs hebben een ervaring van meer dan 15 jaar en geven zowel praktijk- als theorielessen.

 

Eigenaar Pinderjeet Singh Punia licht toe: “Hitech Driving School brengt haar gevestigde ervaring in het onderwijzen van vrachtwagenrijtrainingen NSW, tieners en volwassenen goede slimme rijvaardigheden vanaf het begin. We kijken ernaar uit om veel nieuwe Australische coureurs op te leiden. ” cbr theorie oefenen kun je online oefenen.

 

Rijschool HDT biedt rijlessen aan voor tieners en volwassenen. Alle lessen zijn privé en individueel onder begeleiding van een deskundige. De cursussen zijn ontworpen door professionele rij-instructeurs, waarbij de nadruk ligt op hitech-trainingstools om ervoor te zorgen dat u zich achter de wielen en daarbuiten kunt versterken. oranje lampje dashboard gaat altijd aan.

 

De vrachtwagenrijschool in Sydney, HDT, volgt de juiste procedure om de vrachtwagenlicentie NSW af te geven. Beginnend met het afgeven van een leerlicentie tijdens de training, verschijnt de student na het afronden van een maand training voor een toets. Na het afleggen van de test (zowel praktisch als schriftelijk), krijgen ze een permanente licentie.

 

Jamie Gregory

Back to top