We are the Union

Learn more about the world while researching the union

Waarom het verkopen van Bitcoin soms zelfs een goed idee is

Spread the love

Waarom zou iemand Bitcoin willen verkopen wanneer alle spannende evenementen en projecten eraan komen? Facebook vecht om toestemming te krijgen voor zijn eigen blockchain-gebaseerde digitale valuta, de 3e Bitcoin-halvering wordt veel verwacht en de crypto-wereld is volwassener dan ooit tevoren. Echter…

Vergeet niet dat Bitcoin een speculatieve investering is, vaak geassocieerd met een hoog risico en dus een groot potentieel dat U UW geld verliest. Weten hoe u de beste tijden herkent om uw positie te verhogen of te verlagen, kan een enorm verschil maken in de winstgevendheid van uw belegging op de lange termijn. En dat is alleen voor diegenen onder u die chique handelen.

Er zijn nog veel meer redenen waarom men hun munten wil verkopen:

U heeft mogelijk geld nodig om de huur te betalen

Je wilt eindelijk slapen zonder stress

Uw partner heeft ontdekt dat u meer hebt geïnvesteerd dan zou moeten

En de lijst gaat maar door … Laten we nu, nu we het voor de hand liggende hebben behandeld, eens kijken naar de stappen die u zullen helpen Bitcoin in Fiat-geld te wisselen.

Hoe Bitcoin te verkopen – een gids voor dummies

Bitcoin snel verkopen is veel eenvoudiger dan mensen denken. En toch, de eerste paar keer, kun je een beetje stress verwachten om je lichaam te stoten. Je hebt tenslotte te maken met geld en je bent niet echt bekend met het verkoopproces. Laten we beginnen met de basis.

Kies een cryptocurrency-uitwisseling

Eerst en vooral moet u een account aanmaken bij een exchange (als u er nog geen heeft). Cryptocurrency-uitwisselingen zijn er in alle soorten en maten en ook een goed manier van hoe koop je Bitcoins en helpen u uw Bitcoin uit te wisselen met behulp van verschillende soorten uitbetalingsmethoden. Er zijn een paar belangrijke onderscheidingen die we op dit punt moeten maken, omdat er drie soorten cryptocurrency-uitwisselingen zijn.

Gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen – Dit zijn het populairste type platforms omdat ze een geweldig ontwerp hebben en gebruikers helpen hun munten gemakkelijk te verkopen na een kort verificatieproces.

Gedecentraliseerde uitwisselingen – Dit relatief nieuwe concept houdt in dat het uitwisselingsplatform open-source is. Er is geen verificatie nodig, maar gebruikers kunnen hun Bitcoin alleen inwisselen voor andere cryptocurrencies.

Peer-to-peer uitwisselingsplatforms – Dit type uitwisseling verbindt gebruikers die Bitcoin willen verhandelen met behulp van verschillende soorten betaalmethoden.

Bitcoin-geldautomaten – De klassieke Bitcoin-geldautomaten worden wereldwijd steeds populairder. Je kunt nu bijna overal een lokale geldautomaat vinden.

Jamie Gregory

Back to top